Hogyha nem veszek át egy utánvételes csomagot, akkor lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Nem vettem át egy utánvételes csomagot ami 3000 Ft ba került volna, viszont azt nem mondta, hogy utánvétellel jön, erre tehát nem számítottam. Magán embertől jött a csomag. Azt mondta, hogy nem fizetem ki akkor feljelent. Lehet ebből bajom ha nem utalom neki át a 3000 ft ahogy ő kérte? Válaszokat előre is köszönöm!2012. nov. 7. 01:19
21/22 anonim válasza:
Elég szemét bunkó emberek vagytok,már nem azért a 2 ft-ért.Én ugyanígy jártam,csak én épp a károsult vagyok.Kitöltöttem a netes feladóvevényt,írtam neki 2.820 Ft lesz a posta,szóval tudta,mert még meg is válaszolt,s ez volt 3 hete.Se a termékem,a postaköltséget buktam,6.000 Ft-ról beszélünk.És mindenkinek üzenem,aki:"3.000 Ft-ért senki nem fog feljelentgetni!" hogy DE!!!!!IGENIS!!!!Egy gyermekes anyuka vagyok,GYED-en.Higgyjétek el,nekünk az is pénz!Lehet ti jól éltek...
22/22 Csaba00007 válasza:
Magánemberként is perelhet,sikerrel. Webáruháztól,ha nem veszed át, mivel kikpipáltad az ÁSZ-ben, hogy vállalod, hogy átveszed, ezért szintén perelhető vagy. Ez a jog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!