14 éves vagyok de még nem csináltattam személyit. Ha nincs postakocsiról érkező utánvételes levelet (Ngyon kicsi csomagot:Boriték méretü) Átvehetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 11:37
1/6 anonim válasza:
Szia!
Tudnod kell igazolni magad, arra jó még az útlevél is. Ha Te vagy a címzett, és igazolni tudod, akkor átveheted. Plusz kell a pénz is, mert utánvételes.
manju
2/6 dirtboy válasza:
Tőlem még sosem kérték, se futár se posta.De függ attól is hogy mit hoz.
3/6 anonim válasza:
:-) Én a hivatalos verziót írtam.
Az már kézbesítője válogatja, hogy mit vállal be. Főleg, ha évek óta ismer. Általában az ajtót nyitóról feltételezhető, hogy ott lakik. Igaz, így már lett nyugdíj kifizetve betörőnek...
manju
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ am egy vidó kártyát vettem a neten 2.Akkor jó lakcím nyilvánartókártya is?
2011. aug. 3. 21:54
5/6 anonim válasza:
Most megint a hivatalos verziót mondom... :-)
Nem, nem jó, mert nem fényképes. Személyi, útlevél, jogosítvány lehet jó. A Te esetedben ebből kettő kiesik.
manju
6/6 A kérdező kommentje:
köszi akkor csak az utlevél köszi.:D
2011. aug. 3. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!