Én nagyon szeretném megtalálni a hasonmásomat. (^-^) Tudnátok nekem segíteni ebben? Minden bizonnyal japán az alteregóm, mivel én is az vagyok félig, de szeretném megtalálni.
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 23:49
11/23 anonim válasza:
Bocs vissza vonom a képkérést mert itt végén elinditok egy lavinát és itt lesz a félvilág mind képet akarnak majd úgy,hogy vedd úgy nem is szóltam nem karok próblémát okozni neked.
12/23 anonim válasza:
Én is félig japán vagyok, nem sok hasonló emberrel találkoztam eddig :)
Az alteregó dolog engem is érdekelne, de szerintem épp azért mert félig ez-félig az vagy, nem 100% japán ember lesz az. Inkább pl. valami Amerikában élő, ott több volt a vérkeveredés.
13/23 anonim válasza:
Itt egy oldal ez elvileg a feltöltöt képed alapján keres a világ hálon hasonló embert/embereket
14/23 A kérdező kommentje:
Andras, az oldal nem jott el. :3
2012. nov. 7. 20:46
15/23 anonim válasza:
nekem is küldenél egy képet? én is szeretnék látni egy félig japánt.
16/23 anonim válasza:
Nagyon menőek ezek a félig Japánok :D
17/23 Szandi005 válasza:
De ennyi erővel azt is csinálhatná pár ember hogy olyan programot indítanak el amire képeket lehet küldeni..meg lehet osztani és így megtalálhatod a másik feledet!Vagy ott van erre a facebook...csinálsz egy csoportot...megírod benne mit is akarsz.És írd meg nekik hogy osszák és hátha meglesz... :/
18/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok, hogy sikerrel jártam !:)
よかったー
2016. dec. 30. 21:16
19/23 anonim válasza:
Hogy sikerült megtalálnod? :)
20/23 anonim válasza:
Azonos napon (év hónap nap) születettek arca között is szokott lenni hasonlóság, persze számít a származás, bőrszín is, hogy milyen fokú a hasonlóság, és az Ascendens, tehát ha minél közelebbi az óra-perc születés, az is sokat jelent.
(Nem véletlenül hasonlóak a kétpetéjű ikrek is egymáshoz külsőre, de persze a fizikális-genetikai megközelítéssel is ugyanoda jutunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!