Én nagyon szeretném megtalálni a hasonmásomat. (^-^) Tudnátok nekem segíteni ebben? Minden bizonnyal japán az alteregóm, mivel én is az vagyok félig, de szeretném megtalálni.
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 23:49
1/23 anonim válasza:
Mondok vmi megnyuktatot. Szamomra minden japan ugyanolyan. Nincs gond,nem is kell keresni,mert mind ugyanolyanok vagytok.
2/23 anonim válasza:
az elsőnél a tíz pont ezért a válaszért, bár a helyesírás miatt csak 8 :)
3/23 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, de en mivel felig japan lany vagyok, szeretnem azert megtalalni. :3
2012. nov. 6. 12:41
4/23 anonim válasza:
készítesz az arcodról egy fotót egyszínű háttér előtt, aztán feltöltöd ide ... a kapott találatokból kiválasztod a rád legjobban hasonlót ... ha nincs találat, akkor egyedi vagy, mint minden ember, de ezt remélem eddig is tudtad :)
6/23 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, ki is probalom. (^-^)
2012. nov. 6. 15:56
7/23 A kérdező kommentje:
hat ott nem tallatam , de itt sok japan hasonmasom van XD
2012. nov. 6. 16:19
8/23 anonim válasza:
Hello nembiztos,hogy japán lesz az alteregod meg egy kis info bár nem segitség elvileg még rajtad kivül 2 úgyan úgy kénző személy éll a világon :D .Lehet hogy egy afrikai benszülött törzs egytagj úgy nézki minte csak egy kicsit sőtétebb :) de sok sikert a kerséshez meg írtad,hogy félig japán vagy kiváncsi lettem,hogy hogyan is nézki egy japán magyar vonásokkal nincs kedved egyetlen egy fotot kirakni ide vagy privátba küldeni aztán méglehet hogy kiderül láttam valahol az alteregod.
9/23 A kérdező kommentje:
maris kuldok eggyet~
De nem elni a kepemmel...>.<
2012. nov. 6. 18:33
10/23 anonim válasza:
Nekem is küldj légyszi!!!! Kíváncsi vagyok a félig ázsiaiakra! 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!