Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem az ilyet?

Hogy kezeljem az ilyet?

Figyelt kérdés

Én tök normálisan válaszoltam egy kérdésre, erre a kérdező egyetlen mondatomon elkezdett problémázni. Anyit írtam neki, hogy éjjel fél 3-kor nem kell-e neki aludni? Tök ártalmatlanul, tényleg nem akartam megsérteni, csak úgy kíváncsi voltam, hogy a mai 13 éves gyerekek iskola időben, hajnalban miért nem alszanak?

Lehet, hogy nem kellett volna megkérdezni, és miután ezen elgondolkodtam, és jött nekem a kérdezőtől egy nem túl kedves hangnemű válasz, odaírtam, hogy sajnálom, meg minden, de ő holtig állította, hogy ő reggel 10 kor írta és hogy ne szóljak bele. Én bocsánatot kértem még egyszer, és elmondtam neki, hogy kicsit finomabban is lehetne itt beszélni, erre ő olyan szavakat vágott a fejemhez, amiknek szerintem a jelentését sem tudja. Lehet, hogy én vagyok ez esetben a hülye, de azt szeretném tőletek kérni, hogy magyarázzátok el nekem, hogy az ilyen konfliktusokat hogy kerüljem el? Mert az, hogy "ne törődjek vele" az eddig nem vált be. Én nem tűröm, ha olyan dolgokat mondanak, mint ez esetben ez a fiú.

Értelmes válaszokat kérek, és előre is köszönöm.

2012. nov. 5. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
IQ nullákkal nem lehet vitatkozni. Mondhatnak bármit...
2012. nov. 5. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokszor én is berágok, a kérdező reakciójától. Lehet nem egyet érteni, de az alpári stílustól kiakadok, és kikérem magamnak.

Ő kérdez, és ő sérteget.

Megoldás ? Próbálom kiszűrni az ilyennek tűnő kérdezőt.

Ha már a kérdésben csúnyán ir, ha úúúútál valakit, ha lehülyéz bárkit, arra nem válaszolok..

Viszont soha nem jövök rá, ha kamu egy kérdés..:)

A naivitásom határtalan..:)

2012. nov. 5. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt el kell tűrnöd. Te is azt írsz bárkinek, amit akarsz, és ők is.
2012. nov. 5. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
márpedig tényleg az a megoldás, hogy ne törődj vele ... IQ huszárokkal nem kell leállni
2012. nov. 5. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és belátom, tényleg ez a megoldás, hogy nem törődök velük. Köszi mindenkinek. :)
2012. nov. 12. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Akit érzik, hogy ki lehet kezdeni, ki is kezdik! :) Akin látják, hogy lepörög a dolog róluk , nem veszi fel a sértéseket, azt az első alkalom után békénhadják általában.
2012. nov. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!