Van egy oszt. Társám, mindenbe beleszól, hogy lehetne leállítani?
Figyelt kérdés
Azaz osztálytársam akiről beszélek mindenbe beleszól, szid stb... még abba is ami egy kicsit sem vonatkozik rá! a suliban tök bunkó, meg amióta az anyja a suliban a takarító,azóta olyan elkényeztetettnek érzi magát. minél idősebb annál beleszólósabb meg minden. múltkor azt hitte hogy matekból puskáztam elmondta az egész osztálynak! pedig is nem puskáztam, mert azért elég jól észrevehetik a tanárok ők sem hülyék ismerik a módszereket. de sose gondol bele mennyiszer segítettem. egyszer nem volt kész töriből kettő feladat, és azt mondta hogy nem köp be akkor ha odaadom a füzetemet és kimásolhatja a nyelvtan házit. ti hogy élnétek túl? 5.-esek vagyunk, mind a ketten lányok, 10 évesek.2012. nov. 5. 19:12
1/6 anonim válasza:
hasznalhatod a kovetkezo kifejezesekt: "kozod?" "arra vagy buszke, hogy anyukad a suliban takarit?"
de altalaban az agresszio agressziot szul, szoval lehet hogy erdemes bevenni a leszarom tablettat, rahagyni a dolgot. valoszinuleg masoknak is feltunt hogy ilyen kis undok, es igy magat jaratja le. ha minden aron kakaskodni akarsz, esetleg ezt is elmondhatod neki. "veled meg mi a baj? van valami problemad, hogy ilyen kis faszcsi vagy? nem veszed eszre, hogy unalmas?"
2/6 anonim válasza:
Szerintem is hagyd figyelmen kívül. De kötekedni felesleges vele, hiszen te okosabb vagy mint ő. A többiek ha ismerik őt, úgysem fognak hinni neki, amikor a hülyeségeivel próbálkozik.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, még a legjobb barátnője is bevallotta nekem hogy utálja, viszont ő ilyen köpös hülye. a "nem érdekel" módszer sajna nem szokott bevállni mert egy idő után mégis zavar.
2012. nov. 6. 19:16
4/6 A kérdező kommentje:
nem a legjobb barátnője az hanem az aki mindenbe beleszól
2012. nov. 6. 19:22
5/6 anonim válasza:
Ém nagyon szeretem az ijeneket a rendre tanitani,mert nekem is vannak beszólásaim pl azt mondod neki hogy:miért teszed mindenbe bele azt a nagy mocskos koca orrod,halagas már te rühes patkány,ha mégegyszer meköpsz ojan pofont kapsz hogy kifojik az a takony agyad abból a csirás fjedből ......Na próbáld ki őket és majd szólj hogy beváltak-e.
6/6 A kérdező kommentje:
2013. márc. 16. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!