Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy oszt. Társám, mindenbe...

Van egy oszt. Társám, mindenbe beleszól, hogy lehetne leállítani?

Figyelt kérdés
Azaz osztálytársam akiről beszélek mindenbe beleszól, szid stb... még abba is ami egy kicsit sem vonatkozik rá! a suliban tök bunkó, meg amióta az anyja a suliban a takarító,azóta olyan elkényeztetettnek érzi magát. minél idősebb annál beleszólósabb meg minden. múltkor azt hitte hogy matekból puskáztam elmondta az egész osztálynak! pedig is nem puskáztam, mert azért elég jól észrevehetik a tanárok ők sem hülyék ismerik a módszereket. de sose gondol bele mennyiszer segítettem. egyszer nem volt kész töriből kettő feladat, és azt mondta hogy nem köp be akkor ha odaadom a füzetemet és kimásolhatja a nyelvtan házit. ti hogy élnétek túl? 5.-esek vagyunk, mind a ketten lányok, 10 évesek.

2012. nov. 5. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

hasznalhatod a kovetkezo kifejezesekt: "kozod?" "arra vagy buszke, hogy anyukad a suliban takarit?"

de altalaban az agresszio agressziot szul, szoval lehet hogy erdemes bevenni a leszarom tablettat, rahagyni a dolgot. valoszinuleg masoknak is feltunt hogy ilyen kis undok, es igy magat jaratja le. ha minden aron kakaskodni akarsz, esetleg ezt is elmondhatod neki. "veled meg mi a baj? van valami problemad, hogy ilyen kis faszcsi vagy? nem veszed eszre, hogy unalmas?"

2012. nov. 5. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd figyelmen kívül. De kötekedni felesleges vele, hiszen te okosabb vagy mint ő. A többiek ha ismerik őt, úgysem fognak hinni neki, amikor a hülyeségeivel próbálkozik.
2012. nov. 5. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, még a legjobb barátnője is bevallotta nekem hogy utálja, viszont ő ilyen köpös hülye. a "nem érdekel" módszer sajna nem szokott bevállni mert egy idő után mégis zavar.
2012. nov. 6. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
nem a legjobb barátnője az hanem az aki mindenbe beleszól
2012. nov. 6. 19:22
 5/6 anonim válasza:
Ém nagyon szeretem az ijeneket a rendre tanitani,mert nekem is vannak beszólásaim pl azt mondod neki hogy:miért teszed mindenbe bele azt a nagy mocskos koca orrod,halagas már te rühes patkány,ha mégegyszer meköpsz ojan pofont kapsz hogy kifojik az a takony agyad abból a csirás fjedből ......Na próbáld ki őket és majd szólj hogy beváltak-e.
2013. márc. 12. 01:47
 6/6 A kérdező kommentje:

2013. márc. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!