Hogy kell leállítani a KLIKK szolgáltatást?
Ez engem is érdekelne! Addig hívogattak, hogy bekapcsolhatják-e (tényleg heteken keresztül), hogy a végén mondtam, hogy oké.
Azóta lejárt az ingyenes kipróbálási idő (sosem használtam, azt sem tudom, mire való), de a számlámat nagyon növeli.
Asszem volt egy szám, amire el kell küldeni egy SMS-t, de se a számra nem emlékszem sajnos, se arra, hogy mit kell az SMS-nek tartalmaznia. :(
Talán fel kéne hívni az ügyfélszolgálatukat, majd munkaidőn kívül meg is teszem. Ha rájövök, hogy mit kell csinálni, majd leírom itt is. :)
Sajnos nincs meg a cetli, amire felírtam, de nekem a 1212 rémlik... Nem lehet, hogy oda kell küldeni?
És igen, én is azt hiszem, hogy vagy STOP-ot, vagy NEM-et, vagy ilyesmit...
De utána járok!
Na, sikerült. Azt hiszem, hogy először 9-est, aztán 0-ást nyomtam, így egy óra várakozás után eljutottam egy ügyintézőig.
Kéri a hatszámjegyű kódot, de, ha ezt nem tudod, akkor személyi adatokat (azét, akinek a nevén az előfizetés van). Személyit készíts oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!