Mit jelent az, hogy "energia vámpir"?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 14:23
11/17 anonim válasza:
Bocs, ez a herripotterestvájlájtos válaszolónak szólt, csak azóta több válasz is befutott.
12/17 anonim válasza:
ja, nem... a buffy, a vámpírok rémében volt az a védőburkos izé... de ez az energiavámpír az x-menben volt, tudjátok, amikor a csajszi ha hozzáért valakihez, akkor elszívta az energiáját... :DDDDD pontozzatok le! mazoista vagyok!!! :DDDD
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, mi az a mazoista, de sok hülyeséget nézel a tv-ben, moziban, akármiben.
A harmonetes cikk egész jól összeszedi a dolgokat, és használható is, amellett egyszerűen fogalmaz, így nincs is mit hozzátennem.
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ!Ebből rájöttem,hogy az én férjem egy energia vámpir.Ha itthon van még ahhoz sincs kedvem,hogy a fejemet a másik irányba forditsam.Állandóan azt hallgatom,hogy neki milyen rossz,hogy ő milyen fáradt stb.stb.Leszivja az összes energiám.HIHETETLEN!!!
2009. aug. 13. 15:09
16/17 anonim válasza:
Ez az egész engergiavámpíros baromság szerintem egy rakat hülyeség...
17/17 anonim válasza:
ha ezt elolvasod,itt pontosan leírja miaz,h.honnan lehet felismerni és hogyan védekezz ellene, remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!