Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki, hogy...

Hogyan derítsem ki, hogy tényleg feladta e vki postán a pénzt?

Figyelt kérdés
Tartozik nekem valaki pénzzel, de messze lakunk egymástól,majd szeptemberben találkozunk újra. Én felhívtam 1 hónapja, hogy postán küldje el, de még nem jött meg, ma a telefonba azt mondta, hogy elküldte. Hogyan deríthetném ki, hogy tényleg elküldte-e nekem? A postán név és település alapján meg tudják nézni, hogy tényleg feladta e?
2009. aug. 12. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha rózsaszín csekken küldte, akkor kérd el tőle a rózsaszín szelvényt.

Ha ajánlott levélben küldte, akkor kérd el tőle az ajánlott szelvényt.

Ha simán adta fel, akkor vagy lenyúlták a postán, vagy pedig ő az aki nem küldte el, csak azt mondta.

2009. aug. 12. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:

ha nem ajánlva, v. nem csekken adta fel, akkor sztem nem tudnak utánanézni (nincs nyoma) - ha tényleg feladta.

viszont akár ajánlva, akár csekken adta volna fel, már rég meg kellett volna kapnod.

de ha csak simán, belerakva a borítékba adta fel, akkor nem biztos, hogy megvan. (húú, ez így értelmes lett).

nekünk is volt már olyan, hogy pénz veszett el a posta miatt. ill. az egyik hetekkel később megérkezett, egy másik boríték viszont azóta sem.

én nem bíznék pénzt a postára.

2009. aug. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!