Hogy tudok japán mangát fordítani?
Figyelt kérdés
Lenne egy manga amit szeretnék magyarra, de jó angolra is lefordítani. Én ne tudok japánul, és nincs is japán billentyűzetem :) Valaki tudna erre megoldást? :)2012. nov. 5. 15:56
2/5 anonim válasza:
Nincs fent a neten angolul? Mert akkor arról le tudod fordítani magyarra.
3/5 A kérdező kommentje:
sajnos csak egy negyede van fent, azt le is tudtam, és nagyon megtetszett, így utána néztem de már csak japánul van :( azért szerettem volna fordítót :) Köszi 2# ^^
Ja és nem akarok 40 évet azzal tölteni h megtanuljak japánul -.-' és ezt nem ugy értem h annyiba van, de az orosznak is más volt az írása, nehezen tanultam hát a japán...
2012. nov. 28. 20:43
4/5 anonim válasza:
Kérdezz meg egy angol fordító csapatot, hogy megcsinálják-e vagy folytatják-e még. Mi a címe?
5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de sajnos még nem érkezett tőlük válasz :( A címe Gonga densetsu weed, és nagyon kevés az, ami le van ford-tva, kb 8 könyv a 60-ból:(
2012. nov. 29. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!