Hol tudnám elérni állásra, hogy fel vegyenek!?
Figyelt kérdés
mindig ezzel küszködök.#allas.les
2012. nov. 3. 20:50
1/2 Fanny1885 válasza:
Ne haragudj, de önmagában ez a mondatod is olyan volt,hogy ha mondjuk én lennék a potenciális főnököd, biztosan nem vennélek fel. Maximum polcfeltöltőnek vagy valami ilyesminek,ahol nem kell, hogy megszólalj ügyfelek előtt.
Alapból: normális ruhába menj, ne legyen cigiszagod, túl erős parfüm sem jó. Tiszta legyél és rendezett. Ne beszélj feleslegesen, csak amit kérdeznek,de arra legalább 1bővített mondatban. Ne kezd a Te követeléseiddel és azzal,hogy mit nem tudsz. És szerintem olvasgass egy kicsit,de ne facebook-os bejegyzéseket,hanem mondjuk egy jó könyvet,ami érdekel. Akkor biztos nem fogsz ilyen mondatokat "összerakni",mint a kérdésed. Remélem érthető , hogy nem bántani akartalak, hanem segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
De én épp olyant akarok ahhol nem kell emberekkel foglalkoznom.Hanem olyant ahhol a magam ura vagyok.
2012. nov. 3. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!