Hugyan usszam meg? Vgay küzdjem le?
Figyelt kérdés
Ált. iskolás vagyok 8.o
Nincs jó hangom és nálunk kötelező énekelni.
És mindig parázok.
Valaki valami ötlet??
2012. nov. 3. 18:35
2/4 A kérdező kommentje:
Bunkovic vagy!!!
2012. nov. 3. 20:30
3/4 anonim válasza:
nekem is ez van. sajnos ezt az összes szarhangú ember túléli ugyanis mindinütt kötelező az ének áltsuliba :/ én ilyenkor belegondolok h nagyobb problémáim is vannak mint ez. v szólj a tanárnak h nem jönnek ki azok a fránya hangok. nekem akk velem szokott énekelni és segít ráadásul azt hiszi legalább h próbálkozol :D
4/4 anonim válasza:
én már 5 éve zeneiskolába járok(hegedű)és jól is megy,de viszont énekhangom 0.Az órákon nálunk a tanár csak azt nézi,hogy meg tanultad-e a szöveget,ezért is vagyok ötös.(mert tudja,hogy nem mindenkinek van adottsága hozzá):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!