Működik a Titok? Van valaki, akinek bevált?
Nem mondanám, hogy nagy csoda történt. De pl mondok 1 esetet 1 bulin voltam, ott volt az a srác aki nagyon tetszett, párszol chateltem is vele, meg az nap beszéltünk is.(1 suliba járunk)Na és a bulin meg semmi nem történt, vis történt csak nem velem. Aztán láttam, hogy egy másik csajjal smárol. Persze elment minden kedvem a bulitól, és hazamentem. Elég érzékeny vagyok, és 1 ilyen után általában sírni szoktam. De most csak mérges voltam. És lefekvés előtt arra gondoltam, hogy erős vagyok és boldog és valahogy sikerült is ezt elhitetnem magammal. És másnap reggel nagyon jó kedvem volt, és már nem zavart egyáltalán, hogy más csajjal jár. És azóta vagy kb 1 éve nem sírtam, persze vannak rossz napjaim.
Szerintem ha hiszel benne, megtörténhet, ha nem előre akkor másodszorra, de ha akkor sem nem szabad feladd, egyszer biztos sikerülni fog ha tényleg akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!