Bayer Cupi kérdése:
ZsDav-nak hogy lehet majdnem 20000 feliratkozója a youtube-on ugy hogy rohadsz szar videókat csinál?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 13:52
11/20 _.-Akv-._ válasza:
Azóta már 31000, és szerintem is nagyon sz*rok a videói. Épp most láttam a feliratkozószámát, és beírtam ide a keresőbe, hogy zsdav hátha itt megtudom miért van neki ennyi, dehát mégsem :D
12/20 anonim válasza:
minecraftal lett híres mint sok más ember a youtubeon, mosz a 12-14 évesek körében ez nagyon népszerű, de szerencsére nem sokáig, én már meguntam :)
13/20 mfk válasza:
ZsDavra mindenki irigy mert hú mennyi feliratkozása van! valakinek tetszik valakinek nem saját döntés mindenki számára! (és ZsDav jó ba***eg!)
14/20 anonim válasza:
Zsdav videói jók próbálkozom énis egykét jó vidit csinálni de ha te inkább szidod ahelyett hogy próbálkoznál akkor
b a z d meg
15/20 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen k**csög, mert valaki szereti a videóit, tartsd tiszteletbe, mit szeret más, mert szerintem ennyi erővel egy tál f*s vagy! Szerintem ezzel mindent elmondtam.. -.-"
16/20 anonim válasza:
ZsDavnak régebben jók voltak a videói....De már unlmasak...
17/20 anonim válasza:
Azóta már 116000 feliratkozója van és szerintem jó videókat csinál.
18/20 danielszuromi válasza:
Mit mertél írni, te p*cs?!
19/20 anonim válasza:
Emberek chill.Neked is meg kell értened,hogy valakinek ez tetszik.Csak ne így fejezd ki magad.
20/20 anonim válasza:
dik haggyadmá töbet ért tel azéletben tecsira elkaplak meghals gere ide te gechi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!