Bayer Cupi kérdése:
ZsDav-nak hogy lehet majdnem 20000 feliratkozója a youtube-on ugy hogy rohadsz szar videókat csinál?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 13:52
1/20 anonim válasza:
Szerintem ZsDav videói nem szarok nekem agyon is tetszenek.
4/20 anonim válasza:
Irigy k*csg. 20000 ember biztos véletlen íratkozott fel, nem?
5/20 anonim válasza:
A színvonal ami van a videóinál a sok 6-12 éves embernek kifejezetten tetszik, őszintén szólva, nekem 1-2 videója tetszik csak a többi nagyon erőltetett és/vagy rossz.
6/20 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és szerintem nagyon is jó videókat csinál, mert meg avn benne minden ami kell pl:lelkesedés,minőség...stb.
7/20 Lorditank válasza:
Te egy irigy kis f*sz vagy mert zsdav jó vidiket csinál és te ilyeneket biztos nem tudnál csinálni szóval elmehetsz a büdös p****ba
8/20 botosrobi válasza:
ZsDav csinálja legjobb videót FreddyD mögött! te csak irigykedsz!
9/20 anonim válasza:
Idióta. Ezzel az egy szóval tudlak jellemezni.
10/20 anonim válasza:
A sok szidó kommentelőtől kérdezném: Ha valakinek más az ízlése az máris irigy/f*szfej stb. Védjétek csak ezzel is lealacsonyítjátok ha ilyen "értelmes" kommentet írtok. + a szidástól az ízlése nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!