Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (Bocsi, hogy...

Mit tegyek? (Bocsi, hogy ilyen lett, de most nagyon ideges vagyok. :S)?

Figyelt kérdés
Nem bírok hozzálátni a tanuláshoz. Mindig kitalálok valami mást, kevés az akaraterőm. Úgy érzem, csak órákig szenvedek, hogy aztán még ötöst se kapjak. Egyszerűen nem bírom megjegyezni, egy rohadt bekezdést is alig tudok végigolvasni. Tudom, hogy a jövőmmel szórakozom, és eléggé utálom magam emiatt, de nem megy! Valamiért nagyon nehezen tudom megjegyezni, amit kell. Mit tegyek? Hétfőn 5 tantárgyból írunk, most tudtam meg, de a büdös életben nem fogom tudni ezt megtanulni! Ráadásul holnap délután itthon sem leszünk. Anya állandóan azzal nyaggat, hogy nem tanulok, pedig csak el kéne olvasnom és tudnám, holott ez nem így van. Nem érti meg, hogy egy fél oldalt is nehéz megtanulnom, nemhogy most ezt a sokat! Mivel vehetném rá magamat, hogy jobban tanuljak? (Utálom, ha megmondják, hogy mit tegyek. Nem olyan ember vagyok, akit semmi nem érdekel, csak akkor nem tudok valamit megtanulni, ha elém nyomják, hogy kislányom, ezt meg kell tanulnod.)

2012. nov. 3. 13:05
 1/5 A kérdező kommentje:
14/L
2012. nov. 3. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

"Utálom, ha

megmondják, hogy mit tegyek." Most mégis azt várod, hogy megmondjuk...

2012. nov. 3. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, ez így tényleg elég logikátlan. Inkább úgy fogalmazok, hogy utűlom, ha valamit rám %ényszerítenek. És a tanácsotokat szeretném kérni, hogy ti mit tennétek a helyemben. Ez így igazabb.
2012. nov. 3. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
*kényszerítenek
2012. nov. 3. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is utálok tanulni és szintén mindig kifogásokat keresek. Én úgy szoktam magam rávenni, hogy a tanulnivalóban valami érdekeset keresek, ami érdekel engem. Például rohadtúl utálom a németet nagyon nagyon, kaptunk egy lapot 2 film volt rajta németül leírva, a Titanik és valami taxis akció, hosszan és bonyolultan, én és pár osztálytársam inkább írtunk egy német szöveget a mi kedvenc filmünkről, azt mindjárt jobb és könnyebb volt megtanulni. Én rohadtúl utálok tanulni, mégis én tanulok az osztályban a legtöbbet...de még így se vagyok egy hű de jó tanuló. Vagy pl. még úgy szoktam magam rávenni a tanulásra, hogy nyolcadikos vagyok és voltunk iskolai nyiltnapokon. Az az iskola, ahova szeretnék menni nagyon jó jegyeket kíván, és az egész megyében az az egyetlen iskola, ahol olyasmit tanítanak, ami szeretnék lenni. Szóval mindig mondogatom magamban, hogy, ha nem tanulok nem vesznek fel! A tanulásom 99%-a német és volt, amikor német füzettel aludtam el...Most is épp ezt a baromságot tanulom, hétfőn felelünk és holnap én se leszek itthon. XD
2012. nov. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!