Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik filmben hangzik el ez...

Melyik filmben hangzik el ez a mondat?

Figyelt kérdés

"és hiszem hogy ha maga nem létezne egy jobb világban élnénk"

Nem tudom melyik filmben volt ez és nagyon idegesít. A film végén mondja valaki a főgonosznak a filmben. SEGÍTSETEK KÉRLEK!

2012. nov. 3. 01:07
 1/2 anonim válasza:

Hirtelen a Stephen King Halálsoron címú film jutott az eszembe de utána néztem és az máshogy van a szöveg benne.

Hiszem, hogy a világban létezik a jó, amelyet így vagy úgy áraszt magából a szerető Isten. De hiszek egy másik erőben is, amely éppen olyan valós, mint az Isten, akihez egész életemben imádkoztam, és tudatosan azon munkálkodik, hogy minden tisztességes elhatározást romba döntsön. Nem a Sátán, én nem hiszem, hogy a Sátán lenne (bár hiszem, hogy ő is valóságos), hanem a diszharmónia démona, valami vásott és ostoba dolog, amely vígan kuncog, ha egy öregember felgyújtja magát, pedig csak pipára akart gyújtani, vagy amikor az imádott kisbaba a szájába veszi az első karácsonyi ajándékát, és megfullad tőle.

nem tudom mi lehet ez....

2012. nov. 5. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért köszi :(
2012. nov. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!