Digi tv-n, hogy kell sorba rendezni a csatornákat?
Figyelt kérdés
Nekem úgy van,h 1 m1, 2 m2,3.rtl,4.tv2..és beállítottam úgy h 1. rtl,tv2,super tv2,viasat 3,viasat 6,(amiket szoktam nézni) máskor sikerült,de most ugy van ahogy én akarom,de a számok ienek: 3,4,6,50,32,44,56,.....mit csináljak, h 1 2 3 4 5 6...legyen és úgy legyen h 1.es az rtl, 2es a tv...stb??2012. nov. 2. 21:38
1/3 anonim válasza:
Kábel vagy műhold? Műholdon egy ideje nem lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Műhold
2012. nov. 2. 22:26
3/3 anonim válasza:
A nyáron volt egy szoftverfrissítés, azóta sok dolgot nem lehet megtenni a beltérivel, amit korábban lehetett. Nekem pl. be volt állítva a műholdról elérhető összes szabadon fogható adó is. Ma már ezt sem lehet megtenni. Elfogadom, hogy ezt valamiért gátolják. De a sorrend rendezését miért nem engedik meg, nem értem.
Fel akartam mondani velük a szerződést, nem is csak ezért, hanem egy tuskó ügyfélszolgálatosok viselkedéséért.
De állítólag egyik műholdas szolgáltatónál sem lehet átrakni a sorrendet, csak kábelesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!