UPC tv box eseteben van lehetoseg kedvem szerint sorba rendezni a csatornakat?

Figyelt kérdés
Nem a legnagyobb csomagom van es elegge hezagos...a vege fele vannak a kedvencek at elso 9 csatornat meg alig nezem.
2012. ápr. 28. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre nincs lehetőség én is kérdeztem már az UPC ügyfélszolgálaton.
2012. ápr. 28. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Kar erte. A tvzes elmenyet veszik el. Ezt a funkciot meg a taviranyito nelkuli kapcsologombos keszulekek is tudtak! :(
2012. ápr. 28. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy a HBO-hoz minek még + 1 doboz mikor régen lehetett nélküle is fogni!
2012. ápr. 28. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a plusz doboz nem csak HBO-hoz kell, ugyanis a plusz dobozzal rengeteg más csatornát kapsz amit doboz nélkül nem és sokkal jobb kép és hangminőséget!

Így csak jól jársz és abszolút nem felesleges-mondjuk előfizetni a HBO-ra az totál felesleges, lejárt filmeket nézhetsz több ezerért míg a neten ingyen kapod a legújabbakat-még a upc videótárban is pár forint csak!

2012. ápr. 28. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Jobb képminöséget?Amikor egy scart fésüs kábelel csatlakoztatják a tvhez!

Ami a dobozal fogható nálunk pluszba analóg csatornákon kívül HBO 1-2 HBO Comedy,Cinemamax meg jó sok külföldi csatornát a többi megy analógon is!

Csak azért nem értem mert régen lehetett mindenféle plusz dobozok nélkül is fogni a HBO-t!

Vagy tarthatnánk már ott hogy akinek HD tv-je van annak egy ahhoz jó digitális kártyát amit a tv oldaláb a kell bedugni és nem kellene +doboz meg+ távirányító!

2012. ápr. 29. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó nem teljeskörűen tájékozott UPC ügyben szerintem.

Ugyanis digitális kínálatban(amihez a doboz kell)legalább vagy 20 magyar nyelvű tematikus csatorna van pluszban az analóghoz képest tovább nem számoltam csak azt vettem bele amit én gyakran nézek.

És az sem igaz hogy nem jobb a képminőség-már scart kábeles csatlakozásnál is jókora különbséget tapasztalsz hiszen scart-on minimum dvd minőséget kapsz míg a koaxos analógon hangyaháborút.De aki HD-s beltérit kér akár hdmi csatlakozás is lehetséges ami persze a scartól is jobb.

A hangról ne is beszéljük mert analógon 2 db csatorna sztereó míg digitálison az összes és HD-s beltérivel 5.1 hang is van!

2012. ápr. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!