Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudtok a pegmenthiányról?

Mit tudtok a pegmenthiányról?

Figyelt kérdés
Én pigmenthiányos vagyok, szerencsére nem látható helyen (örökölhetem? Apám is pigmenthiányos.). Mit kezdhetek vele? Továbbterjedhet? Nagyobbodhat? Napozhatok rá? Önbarnítót használhatok? Eltüntethető valahogy? Lécci írjatok le erről mindent amit csak tudtok!
2009. aug. 11. 16:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam: pigmenthiányra gondoltam.
2009. aug. 11. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy el lehet tuntetni... menjél el orvoshoz és kérjél inkább fehéríto injekciót, ami a tobbi pigmentet is kiszívja és akkor egyenletesen leszel fehér. Michael Jackson is pigmenthiányos volt, aztán milyen szépen kifehéredett, de nem hiszem, hogy természetes módon.
2009. aug. 11. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

de hülye vagy te:DD mármint az előző válaszoló!

Hát nem tudom,hogy el lehet e tüntetni!

Napozni napozhatsz rá,de nem fog eltűnni :( Barátomnak is van,de egészen pici,őt sem zavarja és engem se.Sztem nem gáz,ne foglalkozz vele :)

2009. aug. 11. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)!

Teljesen hófehér nem akarok lenni, szeretem a kicsit barna, napbarnított bőrszínt és szerencsére nagyon kicsi, kb 2 cm-es folt a legnagyobb és nem látszik, még fürdőruhában se, mert szerencsére olyan helyen van. És egyébként apukámnak se terjedt tovább/nagyobbodott/jöttek ki új foltok... Akkor talán nekem se? Vagy ez nem ettől függ?

2009. aug. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!