-Magas feszültség
-Twixt
-Hibrid
-A legsötétebb óra
-Az átjáró
-Fűrész
-Halálos kitérő
Most így hirtelen ezek ugrottak be...Ezek még viszonylag nézhetőek, de a mostani horrorok elég elcsépeltek...
miről szól a twixt?
bocs ha rosszul irom
A Twixt a legbénább a felsoroltak közül :D Nagyon ócskára sikerült egy film...
Lényegében a főszereplő bedrogozott állapotban lévő képzelgéseiről szól. Néhol elég bizar és értelmetlen. Sokkal inkább művészfilm-film noir, mint horror. Már a film elején elkapja a nézőt egyfajta Twin Peaks-hangulat. A történet pedig teljesen logikus, csak oda kell figyelni egy kicsit, illetve a végén összerakni a mozaikkockákat.
A gótikus környezetben zajló független film főszereplője egy horrorkönyv szerző, akit látomásai egy bizarr kisvárosba vezetnek, ahol fiatal lány gyilkossági ügyében kezd el nyomozni
nem tudom de nekem az utolsó elötti tetszett
meg néztem az elözetesét
hamarosan letöltöm
köszi
Halálos hallgatás
Démoni doboz
Ne félj a sötétségtől
Frozen-Fagyás
A démoni doboz a legfrisseb film az idei,szerintem eléggé faszára sikerült,a mai átlaghoz képest.régen paráztam filmen de ezen sikerült.
A többi is nagyon jó az én véleményem szerint,a Frozen egy kicsit kiesik a tipikus horror kategóriából,de hidd el érdemes megnézni,nagyon baba film egyedi történettel.
Én is tudnék még felsorolni ezer meg ezer horrort de az igazság az,hogy a legtöbb elcsépelt,és unalmas és mind ugyanarról szól.
Amit még érdemes lenne megemlíteni a köpök a sírodrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!