Mi a kedvenc animétek? :D
Irtó kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a kedvenc animéje és MIÉRT,talán egy kis rövid vélemény után énis kedvet kapok hozzájuk és megnézem őket.:D
Ja és műfajt is légyszi írjatok mellé.c:
Az első számú fő kedvencem a Durarara!! Minden karakter másmilyen, minden részt egy-egy kari narrál végig. Arról szól, hogy egy kisvárosi srác Tokióba költözik a legjobb barátjához, hogy együtt járjanak az akadémiára. A srác félénk, visszahúzódó, Legszívesebben otthon ülne, Ikebukuroban mégis belekeveredik egy csomó veszélyes dologba, utca verekedés, bandaháború, meg egyéb ilyen csodás dolgok. Van benne egy fej nélküli csak, akinek az életcélja, hogy megtalálja a fejét. xD Egy pasi aki saját bevallása szerint gyűlöli az erőszakot, mégis ő az aki megtestesíti azt. xD Az ő ellensége egy informátor, aki egy szemét, folyton kavar, az én szívemet mégis elrabolta. Jaaaa! És minden eseményt chaten dumálnak meg, és a durva, hogy az anime hatására megcsinálták a chat oldalt is, a neve Drrr chat ~Na ki gondolta volna~ :D Mélyebben nem folyok bele, nem akarok spoilerkedni. ^^" Amúgy: [link] ;Đ
Amit még ajánlok, az a Brave 10. Egy földes úr 10 bajnokot akar össze gyűjteni, akik a 10 elemet képviselik. Tűz, víz, föld, szél, jég, fém, fű, villám, fény és sötétség. Az elemek kompenzálják egymást. Utazásokon és különböző alkalmakon botlanak egymásba, majd mint mindig, egymáshoz csapódnak, és úgy mennek tovább. :D Harcos, izgalmas meg minden, ééééés feltétlenül nézd meg, nekem belopta magát a szívembe! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!