Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 éves lehettem, amikor egyik nap felkeltem kora reggel, bekapcsoltam a TV-t, és vártam, hogy elkezdődjön a Minimax. Folyamatosan néztem a számlálót (vagy mit?), de egy idő után meguntam, és elkezdtem játszani valamivel. Hirtelen abból a számlálóból egy fejforma alakult és beszélni kezdett hozzám. Annyira ledöbbentem, hogy nem is figyeltem arra amit mondott. Csak az utolsó mondatára emlékszem. ("Engem többé nem látsz.") Amint a testvéreim felkeltek, elmeséltem nekik a története, de csak viccet csináltak az egészből. Olyanokat mondtak, hogy azt ők is látták, meg hogy többször is volt már ilyen. Szerintetek? Képzelődtem?2012. okt. 29. 22:47
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy a furcsa események azóta sem hagytak fel. Hangokat hallottam néhányszor, és láttam alakokat. Anyám mesélte, hogy egyszer szellemet is látott. Később kiderült, hogy egy másik rokonom is látta ugyanazt, ugyanakkor.
2012. okt. 29. 22:50
2/2 anonim válasza:
ÉRdekes tortenet,de lehet hogy kepzelodtel...de velem is tortent mar ehez hasonlo szoval igazabol nem tudok erre mit mondani mert nekem is azt mondtak hogy kepzelodtem,de en tudtam h nem de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!