Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el? 19/ L

Hogy felejtsem el? 19/ L

Figyelt kérdés
Még általános iskolában volt egy fiù, nàlam 3évvel fiatalabb volt, akit nagyon szerettem, de ùgy hogy nem tudom elmondani, hogy hogy szerettem.. Kb ùgy mint ahogy egy làny szeretheti a barátját, egy anya a gyerekét, vagy làny az öccsét.. Igaz nem nagyon ismertük egymást, de egy szakkörre jártunk és az apukàink ismerték egymàst( meg most is).. És annyira tehetséges volt mindenben, örökké vidàm fiú volt. Amikor elballagtam csak miatta sírtam napokig, hogy többé nem làthatom.. Ès mostanàban sokszor eszembe jut, hogy mi van veke, milyen lett mostanra, hogy van.. Ès olyan fura érzèseim vannak ilyenkor, ùgy érzem nem bírom ki hogy nem làthatom, pedig eltelt màr azòta 5 év.. Ő pedig azt sem tudja màr valòszínűleg ki vagyok.. Valaki meg tudja mondani miért szeretek ìgy egy 3 évvel fiatalabb fiút? Ùgy higy igazàból semmi okom nincs rà? Nem értem, még mindig nem nőttem ki ebből a rajongàsbòl.. De akkoriban sem értettem, hogy miért szeretem ennyire..
2012. okt. 29. 22:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Ès egyébként mindig a fiatalabb fiùkat szeretem meg.. Ez miért van?:S
2012. okt. 29. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:

a választ saját magadnak adtad meg rá, hogy "rajongtál' érte. Ha 5 éve volt akkkor te 14 voltál, és 11 ha jól értelmezem a kérdésed. Szóval szerintem akkor túl fiatal voltál és csak sima rajongást éreztél iránta, semmi mást, akkor nem mondhatjuk szerelmnek szerintem.

17/fiú

2012. okt. 29. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) de akkor most 19 évesen miért érzem ugyanazt?
2012. okt. 29. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak egy emlék miatt, vagy valami úgy nagyon megmaradt benned. Amúgy az imént jól értelmeztem a dolgokat?:D
2012. okt. 29. 22:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Màrmint a kort? Igen :D
2012. okt. 29. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:

azt azt :D

ha van még kérdésed irj :P

2012. okt. 29. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de igazabòl csak kivancsi voltam, hogy ez miért lehet, és hogy ez vmi defekt e hogy az idosebbek vagy a velem egykoruak nem erdekelnek annyira:D de köszi h vàlaszoltàl szerintem az lehet amut mondasz:)
2012. okt. 29. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

kicsit én is igy vagyok hogy a fiatalabbakhoz jobban vonzódom:D de ez nem mindig van igy.

Amúgymeg lehet ismerkedésről szó ? :D

2012. okt. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!