Miért van ez? Miért "vesztettem el a menőségem"?
Ha lehet így mondani, akkor elvesztettem a menőségem, csak nem tudom hogy. Tavaly gimibe mentem, tartottam tőle, de nagyon jó lett. Mindenki tök barátságos volt. Az osztályban 32en vagyunk és mindenkivel jóba voltam. Nem vagyok nagyképű de nem vagyok ronda. Elvileg ( csajok mondták, de én csak 1-2 embernél vettem észre) az osztályból mindenkinek kellettem. De én nem akartam tőlük semmit, annyira komolyan meg ők sem akarták, tehát minden fiúval jóba lettem. A lányoknak meg a többségével 12ből 8al kb. Aztán nemtudom hogyan és tényleg fogalmam nincs a fiúkkal megszakadt a kapcsolatunk és a lányokkal (mert eddig kb csak velem foglalkoztak) kezdet foglalkozni. A bnőim többsége elhidegüt tőlem, de ez tudom hogy a fiúk miatt van, de a fiúkat nem értem. Eltelt egy év és még mindig nem barátkoznak velem a lányok csak 2. És elszórva 1-1 odajön köszönni. A fiúk pedig még mindig istenítik a lányokat. Ez miért van? Mi baj van velem mert még én sem tudom. Barátnőmet megkértem sorolja el a rossz tulajdonságaimat, de mind személyes volt, nem olyan ami közösségben is látszik. Miért?? :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!