1/11 anonim válasza:
Előre, erősen,erdőben,esőben,erről sem,előttem, előtted,
emlődet,belőle,te nődet,lebőgnek,szeplősen,
szobád,komám,lokál,vokál,soká,bokám,rotál,totál,román,bolgár,bogár,homár,komár,rozmár,bolhát,foszfát,tormát,tortát,bosnyák,osztrák,stb.
2/11 A kérdező kommentje:
húha. Le a kalappal. megy a zöld
2012. okt. 27. 13:38
3/11 anonim válasza:
Köszi:) kell még? Mihez kell? Ha kell még szóljál, keresek még.
4/11 anonim válasza:
Belőve, merőben,tetőre,szellőnek,redőnynek,fellőtted,lefőztem,befőztem,befőttet,regőce,ettől sem,kettőnknek,elsőnek,Jenőke,Benőke,felnőttek,szegődnek,
velősen,Gergőnek,vetődnek,szellőztet,stb.
opál,kopás,fosás, (xd) romlás, lovász, borász,tokás, sonkás,pofás,osztás, szorzás,rozsdás,forrás,botlás,horgász,morál,Zorán,stb.
5/11 anonim válasza:
vagy o-á-é -s volt a második?? Mert akkor félreolvastam, és csak simán o-á -ra írtam!!
6/11 A kérdező kommentje:
Nem o-á volt és megy a zöld köszi. És amúgy valaki háziját írom akinek verset kellet írni egy osztálytársához akit szeret minél több költői képpel.
2012. okt. 27. 14:21
7/11 A kérdező kommentje:
Kész van. Köszi neked ismeretlen idegen
2012. okt. 27. 14:22
8/11 A kérdező kommentje:
nem tudok mér írni. A második ( o-á ) volt köszi.
2012. okt. 27. 14:24
9/11 A kérdező kommentje:
már írni.
2012. okt. 27. 14:24
10/11 anonim válasza:
akkor jó:) Csáó kedves számomra ismeretlen kérdező :))))
További szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!