Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen szó rímel a 'szüntelen'...

Milyen szó rímel a 'szüntelen'-re?

Figyelt kérdés
Verset írok és most 1 szó sem jut eszembe ami erre rímelne. :/ (hülye, értelmetlen válaszoktól kíméljetek, köszi)
2012. máj. 5. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
becstelen bűntelen dicstelen dísztelen éktelen elvtelen esztelen féktelen fénytelen fesztelen földtelen följelen főtelen füsttelen görcstelen helytelen hirtelen hittelen iktelen íztelen jegytelen jeltelen Kempelen kénytelen képtelen könnytelen lejelen léttelen meztelen nemtelen néptelen nesztelen névtelen nincstelen pénztelen szemtelen szenvtelen szertelen színtelen szívtelen szőrtelen szüntelen testtelen védtelen végtelen vértelen víztelen
2012. máj. 5. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló, téged nem lehet lekörözni. :D
2012. máj. 5. 23:11
 3/8 A kérdező kommentje:
jézusom nagyon szépen köszönöm most meg már valsztani sem tudok :D 2.válaszolónak igaza van köszi még 1x
2012. máj. 5. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:

múlik az idő hasztalan,

és mi leborulunk előtted 1. f****talan (fesztelen)

2012. máj. 5. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az összes -telen fosztóképzővel ellátott szavak. Lehetőség szerint a szótő tartalmazzon 'ü' hangot.
2012. máj. 5. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Nagyon szívesen :D Én is szoktam verseket írni ezért tudok ennyit :D

2012. máj. 6. 13:37
 7/8 anonim válasza:
poet-rímszótár...itt minden szót megtalálsz, be kell írni egy szót és kiírja, hogy mi rímel rá :D ;))
2012. máj. 18. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jún. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!