Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek, ha korábban megbüntettek a bkv-n?

Figyelt kérdés
Most 32. 000-et mondtak, hogy kell fizetnem, de ezt úgy tudtam meg, hogy bérletet vittem bemutatni egy újabb eset után. Levelet nem kaptam, pedig elméletileg küldtek, és értesítési címem van, mert külföldi vagyok. Mit kell ilyenkor tenni? Részletekben lehet fizetni, vagy később? Mi lesz ha nem fizetek?
2012. okt. 27. 10:25
 1/1 anonim válasza:
Nekem ezer meg egy szankcióm van már a BKV-től, egyet sem fizetek be, és nem is fogok. Ők maguk nem tehetnek semmit, hiszen a szankciók végrehajtása kizárólag állami monopólium. 1-2év után pedig elévül az ügy. Ne fizess nekik. Tetü banda.
2012. okt. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!