Meg bocsájtsak?
Sziasztok én egy 6.os lány vagyok van egy barátnőm neki a nevét inkább nem írnám ki. Terjed az iskolában olyan hír,hogy ő és egy 8.-os fiú csókolóztak és ölelkeztek ezzel alapból nincs is semmi baj de én keresztény iskolába járok és nem vagyok az. Tehát ez 2 napja történt engem azért is érdekel mert a legjobb barátnőm és én mindig el mondok neki mindent de ő mostanában nem egy dologról hazudott.A lényeg az hogy én meg kérdeztem tőle mi is volt ez az egész és ő azt mondta,hogy nem csókolta meg és meg sem ölelte.Már nap mondtam a barátnőmnek ha ez máshogy történt ahogy állítod akkor soha többet nem állok veled szóba akkor persze már be vallotta, hogy meg ölelte de nem csókolta meg.Nekem nincs hozzá túl sok közöm csak a történetben vagy még egy csavar :D annyi,hogy van egy 5.-es fiú aki szerelmes a barátnőmbe és a barátnőm nem egyszer okozott már neki fájdalmat pedig tudja nagyon jól,hogy a fiú szereti :/ én nagyon jóba vagyok ezzel a fiúval és nézni is rossz ahogy szenved.
Most nagyon haragszom a barátnőmre és nem tudom meg bocsássak e.Aki ismer az tudja,hogy én nem felejtek hamar ilyeneket meg pláne nem.Megbocsássak? Utóirat: ez az iskola egy szerelmi háromszög :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!