Lányok, milyen érzés a melletek?
:D Egy csajbarátnőmmel erről egyszer beszélgettem és lehaltam amit mondott erről. Azt mondja hogy néha olyan felesleges, mert kinyújtja az összes pólóját és csak "úgy van", "nem lehet vele semmit sem csinálni" :D
Tényleg igaz ez? Vagy Ti másképp élitek meg a melleiteket? :D
26/F (meleg)
Hmmm, érdekes hozzászólások :))
Ami a mi "pajtásunkat" illeti, hát, igazából annyira "nem zavaró hogy van", sőt... sokszor "észre sem veszem hogy van" (na nem mintha olyan kicsi lenne), na de egy szituáció nagyon kellemetlen tud lenni amikor pl. egy közleedési eszköz "felrázza", főleg akkor ha le kell szállni (volt már olyan hogy emiatt két megállóval később szálltam le.).
De alapvetően a zacsi az nagyobb gond. Nem tudom a többi srác hogy van ezzel de sokszor az a félelmem hogy az a vékony bőr az túl sérülékeny és hogy.. tudjátok, ki tudja milyen sérülés érheti az embert ami miatt leszakadhat. Egyébként tudnék mesélni milyen amikor megütődik véletlenül ... Qvára fáj és az nem kifejezés.
A másik, mg gyerekkoromban olvastam egy olyan dologról hogy "herecsavarodás", na attl egy időben rohadtul féltem.
Nem is gondoltam bele, hogy akár még a futás is fájhat, ha "megvan" Nektek. Hát, minden tiszteletem a Tiétek hogy havonta átélitek azokat a gondokat amikkel nekünk férfiaknak nem kell szembesülnünk.
én nem szeretem...
tényleg olyan haszontalannak tűnik..
az más hogy szex közben mindenfélét lehet vele csinálni.De amúgy...
én őrülnék ha lecsatolható lenne..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!