Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hamarosan...

Mit csináljak? Hamarosan megyek gólyatáborba az a baj h szinte senkit sem ismerek..

Figyelt kérdés

A vasutállomás előtt fogunk gyülekezni (5 osztály).és h fogom tudni h kik lesznek az oszt.társaim?

vagy menjek oda egy lánycsoporthoz és próbáljak velük beszélgetni?vagy mit csináljak?

15/l

2009. aug. 9. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

A diákok nagy része ugyanúgy érez,mint Te.Nem ismeritek egymást,de ne aggódj a gólyatábor pont erre jó,megismerkedjetek egy kicsit:)

A beiratkozáskor nem láttad az oszt.társaidat?Úgy értem,hogy nekünk úgy volt,hogy bementünk a suliba a portás elmagyarázta h h lesz az osztályunk,oda kellett mennünk.Nagy részt a diákok és egyik szülője volt ott,tehát mi láttuk egymást.

Egyébként bárkihez odamehetsz,nem csak az oszt.társaiddal lehetsz jóban!:)

Hidd el,annak ellenére,hogy nem ismersz senkit biztos nagyon jó lesz:)

14/L én is most megyek gólyatáborba:D én kifejezetten várom:D

2009. aug. 9. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)kicsit megnyugodtam:)

sajnos nemigazán láttam az oszt.társaim mert nekünk kettesével kellett bemenni az osztályterembe.

2009. aug. 9. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

semmi aggodalom:)

Én két éve mentem gólyatáborba,és én se tudtam hogy mi hogy lesz kihez kellene mennem ilyesmi:)

De odaértem a vonat állomásra és automatikusan ketten odajöttek hozzám hogy melyik osztályba fogok járni ilyesmi...Kiderült hogy osztálytársak leszünk:):)Nagyon megörültem és meg is nyugodtam:)Iszonyú jóó volt a gólyatábor,talán a legjobb tábor a világon:D:DLegalábbis nekem örök emlék marad:) Azóta is nagyon jó osztály vagyunk,összetartóak,segitünk egymásnak ugymond egy nagy család vagyunk és nagyon szeretünk bejárni:):)

Ne aggódj!!Hamar beilleszkedsz,és nagyon nagyon jól fogod magad érezni,hiszen más is ugyanilyen helyzetben van mint te:)

De ez a legjobb:)Senkit nem ismersz,gólyatáborba meg mindenkivel összetudsz szokni:) És nagyon jól fogod magad érezni:)

Én haza se akartam onnan jönni:D:D:D

Szóóóval:)

2009. aug. 9. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) :)
2009. aug. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!