Holnap megyek gólyatáborba! :S Mire számítsak?
Szia! Tavaly votam gólyatáborban, igazából ez egy hatosztályos gimi és most leszek 8.és és nem 10.es de azért leírom :)
Amikor megálltam a tábor kapuja előtt azt gondoltam: Nah én ide be nem teszem a lábam, az is biztos.
Aztán bent megláttam azt a lányt akivel gólyatábor előtt beszéltem 1x msn-en, és odamentem hozzá ( mostani legjobb bnőm)
nah ő ismert többmindenkit és bemutatott nekik :)
2 napos volt a tábor első nap hihetetlen jó volt nagyon jófejek az új osztálytársak :)
éjszaka kb 3-ig beszélgettünk, átjöttek a házunkba fiúk is , nagyon jó volt az is :D
másnap pedig már annyira nem mert szomorúak voltunk hogy haza kell menni :)
Nagyon jó volt!! Nagyon jó kis összetartó osztály lett belőlünk 1 év alatt :D
Nekem nagyon jó volt. nem is értem mitől féltem :D
Jó szórakózást neked is!!:D
Hát nálunk "csapatjátékok" címén elég sok undorító feladatot kellett végrehajtanunk. Pl. minden csapatból egy csajnak tejszínhabot kellett nyalogatni egy srác hasáról. Vagy ugyancsak egy csajnak és egy srácnak jégkockát kellett olvasztani úgy, hogy közben dugást imitáltak. Én kb. 15 perc szemlélődés után kivontam magam, de sokan a csapattársaim közül belementek a dologba, mert nagy volt a nyomás, aztán később megbánták. Ha neked sincs gusztusod az ilyenekhez, nyugodtan maradj ki belőle, nem kényszeríthet rá senki, hogy részt vegyél.
Az éjszakai bulik viszont jók voltak és a legjobb barátnőmmel is a gólyatáborban találkoztam először (igazából a hazafelé menő vonaton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!