Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap megyek gólyatáborba!...

Holnap megyek gólyatáborba! :S Mire számítsak?

Figyelt kérdés
ismerőseimet, nagyon megszivatták anno, és rettenetesen parázok, hogy engem is fognak. Attól is félek, hogy nem lesz egy barátom se, ugyanis elég nehezen barátkozok... Nektek milyen volt a gólyatábor? Jó vagy inkább rossz? Szereztetek nagyon jó barátokat?
2010. aug. 20. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Gólyatábor ismerkedésre van. Ott nem nagyon szívatnak... Nálunk a Gólyák avatása volt neccesebb... bár még mi jártunk a legjobban.. nem voltak hú de komoly feladatok...

pl.:

-150 pár cipőt bedobáltak a tornaterem közepére és meg kellett keresni a sajátod... sima ügy.. kivárod, amíg a sok barom gyorsan megkeresi a sajátját és az utolsó darabok között előkeríted a sajátod...

-az évfolyam legalacsonyabbjának ruháját fel kellett vennie az évfolyam legmagasabbjának. (kicsit gázos, de nem hinném hogy te leszel a legmagasabb)

-2liter joghurtot kellett megenni úgy, hogy 2 méter magasból öntötte rád egy osztálytársad... nem vmi jó élmény, de kibírod...

-a neccesebb volt, hogy a tömegből random válogattak ki embereket és vitték őket a tesi öltözőbe, ahol csók/puszi... legcsúnyább vs. legszebb alapon...

-élő zongora... egy fiú és egy lány az osztályból.. a lány hanyatt feküdt a srác pedig fölé fekvőtámaszban... én voltam az évfolyam legdagadtabb embere laza 100+ kilóval, de 10 percig lazán fekvőtámaszoztam...

2010. aug. 20. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

előző.. ez milyen suli, mert ezek elég durvák?:D

amúgy gólyatáborba még csak ismerkedés van, nálunk olyan szivatások voltak, hogy hajnalba felkeltettek és futnunk kellett meg 4üteműt csinálni meg guggolásokat. Aztán volt még 1-2 dolog de egyáltalán nem voltak durvák.. Volt egy olyan, hogy naptejjel bekenték 2 ember arcát és egy tálca búzadarából ki kellett keresni a babszemeket.

2010. aug. 21. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!