Holnap megyek gólyatáborba! :S Mire számítsak?
Gólyatábor ismerkedésre van. Ott nem nagyon szívatnak... Nálunk a Gólyák avatása volt neccesebb... bár még mi jártunk a legjobban.. nem voltak hú de komoly feladatok...
pl.:
-150 pár cipőt bedobáltak a tornaterem közepére és meg kellett keresni a sajátod... sima ügy.. kivárod, amíg a sok barom gyorsan megkeresi a sajátját és az utolsó darabok között előkeríted a sajátod...
-az évfolyam legalacsonyabbjának ruháját fel kellett vennie az évfolyam legmagasabbjának. (kicsit gázos, de nem hinném hogy te leszel a legmagasabb)
-2liter joghurtot kellett megenni úgy, hogy 2 méter magasból öntötte rád egy osztálytársad... nem vmi jó élmény, de kibírod...
-a neccesebb volt, hogy a tömegből random válogattak ki embereket és vitték őket a tesi öltözőbe, ahol csók/puszi... legcsúnyább vs. legszebb alapon...
-élő zongora... egy fiú és egy lány az osztályból.. a lány hanyatt feküdt a srác pedig fölé fekvőtámaszban... én voltam az évfolyam legdagadtabb embere laza 100+ kilóval, de 10 percig lazán fekvőtámaszoztam...
előző.. ez milyen suli, mert ezek elég durvák?:D
amúgy gólyatáborba még csak ismerkedés van, nálunk olyan szivatások voltak, hogy hajnalba felkeltettek és futnunk kellett meg 4üteműt csinálni meg guggolásokat. Aztán volt még 1-2 dolog de egyáltalán nem voltak durvák.. Volt egy olyan, hogy naptejjel bekenték 2 ember arcát és egy tálca búzadarából ki kellett keresni a babszemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!