Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szólnátok ahhoz,...

Fiúk! Ti mit szólnátok ahhoz, ha egy lány csak úgy odamenne hozzátok dumálni?

Figyelt kérdés

Na arról van szó, hogy én most vagyok 0.os a srác pedig végzős, és nagyon szimpatikus. Úgy néz ki mint Robert Ljung (google-n keressetek rá :) ), csak a feje kicsit másabb, de ő is macis, meg nincs rajta tetkó. :D na a lényeg az, hogy nagyon szimpatikus srác, ő durva durva metált hallgat (xd elnézést kérek ezért, de most nem tudom, hog y milyen féle metált, de durvább mint a metalcore, én pedig ezt hallgatok). Egy együttes van, amit ő is hallgat (facebookon néztem meg, nem ismerősöm, de ezt megtudtam nézni).

Szeretném megismerni, nem járni vele, hanem csak haverkodni. Jó arc lehet. Egyik osztálytársam ismeri őt egy netesoldalról, tőle tudom a nevét, és azt hogy 13.os.

Azon gondolkodtam, hogy csak úgy spontán odamennék hozzá és mondnám neki, hogy szimpatikusan néz ki...vagy...mondanám hogy hasonlít az egyik screamerre, akit sztem nem ismer, de csak úgy megkérdezném, hogy azért még is hátha...

2012. okt. 23. 01:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy együttes van, amit ő is hallgat*: én is hallgatom, magyar kezdő metalcore együttes, de nagyon jók... :3
2012. okt. 23. 01:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülnék.Egy próbát megér,de ha csak havernak akarod az még időben mond meg neki.
2012. okt. 23. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne azt mondd, hogy szimpatikusan néz ki, ne mond neki egyből azt, hogy tetszik neked, mert azzal lehet, hogy nem tud mit kezdeni hirtelen, vagy lehet, hogy nem fogja megbecsülni azt, ami könnyen jött. Inkább semlegesebb témával kezdd. Ha van esze, úgyis levágja, hogy bejön neked. És egyébként így te is könnyebben vissza tudsz vonulni, ha közben rájönnél, hogy valami miatt mégsem tetszik. Az, hogy hasonlít arra a valakire, az nem rossz ötlet és egyből ott a közös téma is.
2012. okt. 23. 04:13
 4/5 anonim válasza:
Én elfutnék. De komolyan. Nagyon nem tudok lereagálni dolgokat.
2012. okt. 23. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:

második! :) Köszönöm ez tényleg hasznos tanács volt. :) első! neked is köszönöm!

harmadik! neked is! :D ez nagyon aranyos. :)

2012. okt. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!