Ezek közül melyik a legszebb név, melyiket adjam a kislányomnak? Egyet válassz! Viktória, Nikoletta, Krisztina, Noémi, Katalin, Edina.
2009.08.20: Mar ne is haragudj de pont a Viktoria tucat nev.A tobbi egyaltalan nem az.Csak nezd meg az interneten h a leggyakrabban adott nev manapsag a Viktoria.
Amugy a lanyom masodik neve ez lett volna de a kizarolag a masodik mert mar minden masodik kislany Viki.
Tenyleg szep de tul sok van belole.
2009.08.19.
Hanyingered van a Noemi nevtol?Hat kivancsi volnek a te gyonyoruseges nevedre.
Attol h neked nem tetszik attol nem kell meg azt mondani h hanysz tole ez olyan dedos.
Kulonben en is a Noemire teszem le a voksomat.
Egyebkent egyik se rossz nev:)
Kerdezo:sikerult eldonteni?
hát nekem Noémi a nevem,és nagyon sok becézése van,nekem az elején nem tetszett vmiért de mostmár tetszik,Ja és aki írta h hány a Noémi névtől kiváncsi lennék mileyen hányinger az ő neve:S:S:S:@ én szeretem én mien becenév az hogy Némi?? inkább akkor már: Mimi,Noni,Nojcsa, Nomi,
én a Nikolettet vagy a Krisztinát választanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!