Ezek közül melyik a legszebb név, melyiket adjam a kislányomnak? Egyet válassz! Viktória, Nikoletta, Krisztina, Noémi, Katalin, Edina.
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 20:48
21/61 anonim válasza:
Viktória: kedves, szelíd, olyan aranyos név :)
25/61 anonim válasza:
Edina
Bár sokan a Noémire szavaztak, nekem az nem tetszik. A Viktória sem különösebben, a Nikoletta olyan semleges nekem (nincs vele semmi bajom, de nem is a kedvencem), a Katalin nem igazán tetszik, akkor már inkább Kata. Krisztina detto semleges.
Ha két lányom lesz, az egyik biztos Edina, az régóta tetszik. (mert az első Tímea lesz)
26/61 anonim válasza:
Noémi. én ezt adnám ezek közül.
27/61 anonim válasza:
A Noémi és a Viktória a legjobbak, a Noéminek olyan puha a hangzása (nem tudtam magam másképp kifejezniXD), a Viktória meg olyan erlőkelő. A Krisztina is szép, erről a névről egy királynő jut eszembe. A Katalin elég egyszerű, nekem nem igazán tetszik, pláne ha Katicának becézik, az elég gáz. Az Edina is elég egyszerű, semleges, nem vagyok oda érte, de azt sem mondanám, hogy csúnya. A Nikoletta viszont borzalmas, senki nem hív így egy lányt, Nikinek becézik, ami nagggyon gáz, ráadásul irtó tucatnév lett:/
28/61 anonim válasza:
A Noémi és a Viktória tényleg szép nevek,de amikor a lányod iskolás lesz azt fogod észrevenni,hogy minden 3-dik leányzó vagy Noémi vagy Viki.A Katalin nem divat név.Krisztina tucatnév,Nikoletta,nem szép a hangzása.Edina ritka név,és ritka is marad,talán nekem ezért tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!