A Gangnam Style csak szerintem egy rakat sz. Ar?
Mert ez az undormány még csak zenének se nevezhetõ,sõt paródiának is rossz!
Mert ebben mi a jó? : eggy rizsa szemû,retartált b.arom rázza magát mint egy partra vetett hal.Miközbe egy haldokló berekett macska hangjával próbál bálnákkal komunikálni....kb ez a szintje de lehet hogy rosszabb....ebbe mi a jó??Mert most fejbõl nem egy jobb énekest (!) tudok mondani eki sokkal jobb mint ez a seggly.uk szemû nyommancs,és még se utánozzák,nincs hatalmas nézetsége,nem adják a tv-be.De mégis 100000-szer jobb mint ez!
Ui:ezt a kérdést azért nem a zene kategóriába tettem mert ez a valami nem lehet zene.....és olyan kategória hogy ,,undorító valami" nincs..
Biztos vannak még, akik szerint rossz, de ha nemsokára eléri az 1 000 000 000-os nézettséget és közel 6 000 000 youtube felhaszmáló kattintott rá a tetszik gombra, akkor annyira azért mégsem lehet rossz. Ha neked nem tetszik, ne nézd meg.
Én naponta megnézem, mert tetszik. Hogy miért? Csak. Tetszik, és kész. Vannak ennél sokkal, de sokkal rosszabb zenék is. A blues és a soul számokat viszont nem szeretem. Ez van.
Long live PSY! :))
Nos, azért mert 595 104 000 ember beleugrik a kútba előttem, én nem fogom követni őket.
Szóval kaki.
Egy ien fos,szar zenét hogy lehetett csinálni???
megetekintés: 1.233.647.106
teccik : 6.800.954 embernek
nem teccik : 581.301 embernek
Hát b+ az ien zenét.
A normális együtteseknek sincs ekkr nézettségük.
Én se tom mi oyan jó ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!