A Gangnam Style csak szerintem egy rakat sz. Ar?
Mert ez az undormány még csak zenének se nevezhetõ,sõt paródiának is rossz!
Mert ebben mi a jó? : eggy rizsa szemû,retartált b.arom rázza magát mint egy partra vetett hal.Miközbe egy haldokló berekett macska hangjával próbál bálnákkal komunikálni....kb ez a szintje de lehet hogy rosszabb....ebbe mi a jó??Mert most fejbõl nem egy jobb énekest (!) tudok mondani eki sokkal jobb mint ez a seggly.uk szemû nyommancs,és még se utánozzák,nincs hatalmas nézetsége,nem adják a tv-be.De mégis 100000-szer jobb mint ez!
Ui:ezt a kérdést azért nem a zene kategóriába tettem mert ez a valami nem lehet zene.....és olyan kategória hogy ,,undorító valami" nincs..
Nah akkor mondj valamit hogy mitõl jó????
Gondoltam hogy nem tudsz.......NA OO PÁÁ (amúgy azt nem így írják okoska)
De csak hogy mondjak is valamit amin talán elgondolkozol.......Mibõl lehet zene: nevezzük az elsõ jelöltet pl: Placebo-nak.A bu.zis stílusuk nem tetszik,meg mondjuk kicsit fura klipjeik vannak,de alapvetõen a zenéjük olyan nem is rossz rock zene..
Vas taps a placebonak.....de jöjjön a második jelölt a Queen,kicsit régi de halhatatlan,igazi rock zene,ha nem is sok számukat hallotad,de a We Will Rock You számukat biztosan,minimum egy filmnek a végén.
A harmadik szereplõ,hogy ne csak rock legyen,Gary Jules,tõle is egy számot emelnék ki a : Mad World!Ennek a számnak a depis beütése sok embert el rettenthet a számtól,de hogy ha ettõl eltekintünk,és csak az énekre koncentrálunk,akkor rá jövünk hogy ebben a számban Gary-nek hihetetlen jó hangja van+a szöveg is jó.........
Na kb nálam itt kezdõdik a zene....de mi van a gangnam style-ban?Tulajdon képpen semmi:rossz énekes hang,rossz szöveg,pocsék+röhelyes koreográfia,és kb ,,mosógép rázkódás" az üteme....
Na mit is mondtál?
Hát szerintem is úgy szar ahogy van, a zene, a koreográfia, az ütem, dallam, de látszik a faszin, h tud táncolni, én csak azt sajnálom, hogy ilyenekre b*ssza el a tehetségét. De hát ha nem tetszik, nem kell hallgatni, én is csak 1x hallgattam meg átpörgetve, unokatesóm mutatta, azt hittem, ott rögtön szörnyet halok. :D
16/L
Idézet PSY-tól:
"Az emberi társadalom olyan sekélyes, még forgatás közben is szánalmasan éreztem magam."
Nos, ha ilyen klippet forgatnék, én is szánalmasan érezném magam.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!