Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Gangnam Style csak szerintem...

A Gangnam Style csak szerintem egy rakat sz. Ar?

Figyelt kérdés

Mert ez az undormány még csak zenének se nevezhetõ,sõt paródiának is rossz!

Mert ebben mi a jó? : eggy rizsa szemû,retartált b.arom rázza magát mint egy partra vetett hal.Miközbe egy haldokló berekett macska hangjával próbál bálnákkal komunikálni....kb ez a szintje de lehet hogy rosszabb....ebbe mi a jó??Mert most fejbõl nem egy jobb énekest (!) tudok mondani eki sokkal jobb mint ez a seggly.uk szemû nyommancs,és még se utánozzák,nincs hatalmas nézetsége,nem adják a tv-be.De mégis 100000-szer jobb mint ez!

Ui:ezt a kérdést azért nem a zene kategóriába tettem mert ez a valami nem lehet zene.....és olyan kategória hogy ,,undorító valami" nincs..

2012. okt. 17. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
IGEEEN,NAA OOO PÁÁÁÁÁ
2012. okt. 17. 20:02
 2/15 A kérdező kommentje:

Nah akkor mondj valamit hogy mitõl jó????

Gondoltam hogy nem tudsz.......NA OO PÁÁ (amúgy azt nem így írják okoska)

2012. okt. 17. 20:12
 3/15 A kérdező kommentje:

De csak hogy mondjak is valamit amin talán elgondolkozol.......Mibõl lehet zene: nevezzük az elsõ jelöltet pl: Placebo-nak.A bu.zis stílusuk nem tetszik,meg mondjuk kicsit fura klipjeik vannak,de alapvetõen a zenéjük olyan nem is rossz rock zene..

Vas taps a placebonak.....de jöjjön a második jelölt a Queen,kicsit régi de halhatatlan,igazi rock zene,ha nem is sok számukat hallotad,de a We Will Rock You számukat biztosan,minimum egy filmnek a végén.

A harmadik szereplõ,hogy ne csak rock legyen,Gary Jules,tõle is egy számot emelnék ki a : Mad World!Ennek a számnak a depis beütése sok embert el rettenthet a számtól,de hogy ha ettõl eltekintünk,és csak az énekre koncentrálunk,akkor rá jövünk hogy ebben a számban Gary-nek hihetetlen jó hangja van+a szöveg is jó.........

Na kb nálam itt kezdõdik a zene....de mi van a gangnam style-ban?Tulajdon képpen semmi:rossz énekes hang,rossz szöveg,pocsék+röhelyes koreográfia,és kb ,,mosógép rázkódás" az üteme....

Na mit is mondtál?

2012. okt. 17. 20:44
 4/15 anonim ***** válasza:
Tényleg egy rakat sz*r,de 460 millió ember egész szórakoztatónak tartja,vagy tartotta.
2012. okt. 17. 21:50
 5/15 anonim ***** válasza:
35%
460 millió ember ellen ti, na sok szerencsét ^.-
2012. okt. 18. 14:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Eggyierõvel fel veszem ahogy rázkódik a mosógép,majd alá keverem ahogy egy macsek nyávog.....ugyan az a szint..
2012. okt. 18. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is szar, de valahogy minnél többször hallom annál jobban belemászik a fülembe:S
2012. okt. 20. 08:28
 8/15 anonim válasza:
60%
hát Psy nem tehetségtelen, és a gangnam style nem alegjobb száma, viszont tény, hogy nagyon fülbemászó
2012. okt. 20. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Hát szerintem is úgy szar ahogy van, a zene, a koreográfia, az ütem, dallam, de látszik a faszin, h tud táncolni, én csak azt sajnálom, hogy ilyenekre b*ssza el a tehetségét. De hát ha nem tetszik, nem kell hallgatni, én is csak 1x hallgattam meg átpörgetve, unokatesóm mutatta, azt hittem, ott rögtön szörnyet halok. :D

16/L

2012. okt. 29. 18:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Idézet PSY-tól:

"Az emberi társadalom olyan sekélyes, még forgatás közben is szánalmasan éreztem magam."

Nos, ha ilyen klippet forgatnék, én is szánalmasan érezném magam.

Előző voltam.

2012. okt. 29. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!