Mit kezdjünk vele?
Sziasztok!
Van egy barátnőm.. Aki mostanában elég zavaróan viselkedik velem.. (Lovas vagyok), és mikor odamegyek egy lovat megsimogatni, úristen, de gáz.... Vagy, ha beszélek egy lóhoz, mert ő meghallgat, úúú, ez nagyon cikiiii..... Ha megkérdez, tanultam-e valamire, és azt mondom, hogy igen, mert nem szeretném lerontani a jegyeimet félévig.. És, akkor megint gáz vagyok, mert ki az a hülye aki tanul... Pedig a minap ő idézte nekem, hogy "Az igaz barátokkal leszrjuk, hogy mi a ciki, és mi nem..." Máskor viszont egész jól viselkedik. :S
~~~~~
+ Bnőm kérdezi:
Van egy barátnőm, pontosabban az egyik LB-m. Nem tudom mit kezdjek vele, mert nagyon "furcsán viselkedik". Sokszor nem mond el semmit, de ha én nem mondok el neki valamit, akkor köcsög vagyok. Máskor meg tényleg nagyon jó fej. Amikor épp lesz egy új pasija engem rögtön elfelejt. Ezeket a dolgokat többször is megbeszéltük már, de mindig kibékülés lett a vége, majd ugyanezek kezdődtek előről. Már rengetegszer hülyézett le (nem poénból és nagyon rosszul esett!), az osztályban a táblára kiirta egy másik lány nevét, hogy ő az LB-je stb.. Ezek nekem nagyon rosszul esnek, és ilyenkor mindig az van bennem, hogy el akarom őt felejteni, és végleg kitörölni az életemből. Ám vannak napok amikor együtt nagyon jól érezzük magunkat, és ezért nem tudom mit csináljak.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!