Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Idézetek? Ötletek?

Idézetek? Ötletek?

Figyelt kérdés

Olyan idézeteket keresek, amikből tetkó lesz... Lényegében szóljon a reményről, arról, hogy mindig van valami, amibe az ember megkapaszkodhat, hogy sosem szabad feladni, küzdeni kell, hinni kell és harcolni kell. Én is nézelődök, de valami olyat keresek, ami megfog.. Ami szinte tökéletes.

Ti itt többen vagytok, és biztos, hogy van pár ötletetek, amit ha leírtok, nagyon megköszönöm.

Ha lehet legyen minél rövidebb, nem akarok annyit szenvedni..:D

És még egy kérés: aki beszél itt spanyolul, esetleg a saját ötletét, vagy másít le tudná nekem fordíani, ugyanis spanyolul szeretném. Tanulom a nyelvet, de annyira még nem megy, a google pedig hamiskás..

Szóval várom az ötleteket!:)

Köszönöm!

2012. okt. 17. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:

,,Az igazi kétségbeesést a remény táplálja." Ilyesmire gondoltál?

Na jó, gondolom, nem.

Szerintem semmiképp se higgy egy itteni fordítónak, inkább tanárt kérdezz, mielőtt magadra tetováltatsz egy nyelvtanilag hibás mondatot. Szerintem amúgy az lenne a legeredetibb, ha te találnál ki valamit. Tudod, az idézetekhez nem csak úgy kellene kötődni, hogy jaja, ezzel egyetértek, hanem úgyis, hogy ,,ó, ez a kedvenc művemből van" vagy ,,ó, ez az író/filozófus/zenész egy k*rva jó fej ember" stb. Mert ha megkérdezik, nahát, miért pont ez van rajtad, kitől származik? Ne csak annyit mondj, hogy ,,Tetszett."

2012. okt. 17. 01:16
 2/4 anonim ***** válasza:
De ha nagyon mások szavaival szeretnél élni: [link]
2012. okt. 17. 01:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van!:) Amúgy én is ezen az oldalon keresgettem, de egy sem fogott meg..

Ehhez mit szólsz?:

"Higgy, álmodj, küzdj és harcolj! Ha feladod, nem lesz semmid, de ha harcolsz, tiéd lesz a világ..."

2012. okt. 17. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nézz körül itt is: [link]
2012. okt. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!