Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a különbség közöttük? (az...

Mi a különbség közöttük? (az árukon kívül)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Nick Jonasos Dog Taget. Ebayen találtam is 3 fajtát, ebből kettő látszólag ugyanolyan, de az ára különböző és nem vagyok jártas a netes vásárlásban, ráadásul azt sem tudom, hogy mi a különbség közöttük. Belinkelem őket:

az egyik: [link]

és a másik: [link]

Vagy az egyik cukorbetegeknek való, az olcsóbb pedig a nem cukorbetegeknek, de hitelesen néz ki? (a "non diabetes"-ből gondolom)

2012. okt. 16. 22:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Fontos lenne, úgyhogy ha valakinek van ötlete, szívesen olvasom :)
2012. okt. 17. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik a leírás alapján, hogy mindkettő ugyanaz.
2012. okt. 17. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is, ezért nem tudom, hogy a másik miért kerül kétszer annyiba.. bár az egyik fölött az van, hogy "non diabetes", ezért következtettem arra, hogy az a nem cukorbetegeknek van, de valódinak tűnik, míg a másik talán a cukorbetegeknek van..
2012. okt. 17. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
annyi a különbség, ahogy azt már te is megállapítottad, hogy a "non diabetes" azoknak van, akik nem cukorbetegek, de szeretnék támogatni Nicket és a Bayer Diabetes szervezetet, a másik pedig a cukorbetegeknek van, a differencia az, hogy az utóbbin rajta van a "diabetic" felirat, jelezve, hogy a viselője cukorbeteg. nyugodtan vedd meg, nem kamu vagy ilyesmi, nekem is "non diabetes"-es van :)
2013. márc. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!