Miert tegezzuk egymast a forumokon?
Figyelt kérdés
Csak ugy eszembe jutott. Milyen fura lenne, ha valaki magazo kerdest tenne fel vagy valaszolna nem?2012. okt. 16. 22:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem azért tegezzük egymást a fórumokon , mert nem ismerjük a másikat.
2/6 A kérdező kommentje:
es akit te nem ismersz azt letegezed?
2012. okt. 16. 22:08
3/6 anonim válasza:
hát szerintem a tegezés a mai világban nem sértés.
4/6 anonim válasza:
Családiasabban lehet elküldeni egymást a búsba xD
De komolyan, szerintem így közvetlenebb, bizalmasabb. Fura lenne magázódni. Nem tudunk egymásról semmit, elég hülyén venné ki magát, ha egy 12 évest lemagáznék :D
5/6 anonim válasza:
alig van olyan ország, ahol van magázós forma...
lásd angol,héber...
6/6 anonim válasza:
Azért, mert eleinte a fiatalok ugrottak rá a netre, a fórumokra és egyértelmű volt hogy nem egy 90 éves öreg nénivel beszélgetsz. Ahogy egyre több generáció ismerkedett meg a nettel, úgy ez a szokás megmaradt. Simán lehet, hogy egy 70 évest letegez egy 20 éves. De ez nem tiszteletlenség, egyszerűen így fejlődtek ki a netes fórum közösségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!