Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szolnok miért lett ilyen...

Szolnok miért lett ilyen lepusztult város?

Figyelt kérdés

Sehol nem lehet semmit kapni, alig van bármilyen bolt is a városba pedig laknak 70.000 -en kb itt. Uszodája sincs a városnak, autószalonja sincs, stb.. a legalapvetőbb dolgokért kell elutazni a szomszédos kis 10-20 ezer fős városokba..

Mit gondoltok erről?

2012. okt. 16. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de igencsak nem vagy otthon Szolnok ismeretében. A tiszaligeti termál strandban van uszoda, a vízilabdacsapat is azt használja. Autószalon a Széchenyi városrészben van egy jó pár, de a Mester út felé is van egy. Alig van bármilyen bolt - Coop, CBA, INTERSPAR, SPAR, TESCO, Auchan, Lidl, Aldi, Penny Market; és akkor a kisboltokat meg a műszaki cikkeket forgalmazó áruházakat még nem is említettem. Szóval igen nagy tévedésben vagy a város ismeretével kapcsolatban!
2012. okt. 16. 14:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Ezek a nagy boltok vannak azt tudom, de nem érnek semmit, semmit nem lehet kapni, nincs választék se kajában, se ruhában se műszaki cikkekben.. az tiszaligeti uszodáról inkább nem is teszek említést. A multkor ment csődbe az opel szalon, most a ford.. pont a 2 legelterjedtebb márka, lehet hordani 20-30km-re az autót.. úszni martfűre v tiszakécskére kell menni.

És ezt nem csak én mondom, sok ismerőstől hallom h panaszkodnak ezekre a dolgokra.

Voltál te már pesten? Vagy hasonló nagyvárosban(szeged, kecskemét, fehérvár, stb.)? Itt nincs egy jó beülős kávézó, vagy egy jó pizzázó..

2012. okt. 16. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás: Felköltözöl Pestre.
2012. okt. 16. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
ez lesz ;) csak azon csodálkozom h lakik még itt egyátalán vki.. bár fiatalokat nem nagyon látok, eléggé kihalt minden, nincs olyan nagy nyüzgés meg élet, se napközben se éjjel, ilyen nyugdíjas város lett szolnok.
2012. okt. 16. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nap reggel állj be mondjuk a Varga Katalin elé 7:25 körül és meglátod, hogy ez nem így van.
2012. okt. 16. 17:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Miért pont az elé? te oda szoktál? :D
2012. okt. 16. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak látom a reggeli 7 órási buszról, amint éppen több ezren zarándokolnak be a Varga ajtaján :D
2012. okt. 16. 18:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak az a kár h ez a jelenség reggel meg délután suli végeztével van, utánna semmi élet. Nekem furcsa mert pesten, de még csak másik nagyobb városokban is, teli vannak a parkok, plázák, utcák emberekkel egész nap, még suli időben is, itt meg nincs nyüzi, még a tisza parton se. Alig lézeng pár ember. Hol vannak dlután, este az emberek?
2012. okt. 16. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Azt viszont aláírom, hogy tényleg kevés fiatal van a városban. 20-30 kor között alig van itt valaki. Többnyire a 20 év alatti és a 40 év feletti korosztály a jellemző. Sajnos emiatt elég nehéz párt találni huszonévesen :-/

2012. okt. 17. 10:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is ezt a korosztályt hiányolom, de én eddig úgy gondoltam h csak az utcákról hiányoznak elvégre itt van egy nagy egyetem is, de ezekszerint nem így van.

Én nem lakok itt rég óta és nem is hiszem hogy sokáig maradok, így az ismerkedéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom.. de akkor kijelenthetjük h azért is a szomszéd falvakba/városokba kell járni :D

2012. okt. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!