Szolnok miért lett ilyen lepusztult város?
Sehol nem lehet semmit kapni, alig van bármilyen bolt is a városba pedig laknak 70.000 -en kb itt. Uszodája sincs a városnak, autószalonja sincs, stb.. a legalapvetőbb dolgokért kell elutazni a szomszédos kis 10-20 ezer fős városokba..
Mit gondoltok erről?
Ezek a nagy boltok vannak azt tudom, de nem érnek semmit, semmit nem lehet kapni, nincs választék se kajában, se ruhában se műszaki cikkekben.. az tiszaligeti uszodáról inkább nem is teszek említést. A multkor ment csődbe az opel szalon, most a ford.. pont a 2 legelterjedtebb márka, lehet hordani 20-30km-re az autót.. úszni martfűre v tiszakécskére kell menni.
És ezt nem csak én mondom, sok ismerőstől hallom h panaszkodnak ezekre a dolgokra.
Voltál te már pesten? Vagy hasonló nagyvárosban(szeged, kecskemét, fehérvár, stb.)? Itt nincs egy jó beülős kávézó, vagy egy jó pizzázó..
#1 vagyok.
Azt viszont aláírom, hogy tényleg kevés fiatal van a városban. 20-30 kor között alig van itt valaki. Többnyire a 20 év alatti és a 40 év feletti korosztály a jellemző. Sajnos emiatt elég nehéz párt találni huszonévesen :-/
Én is ezt a korosztályt hiányolom, de én eddig úgy gondoltam h csak az utcákról hiányoznak elvégre itt van egy nagy egyetem is, de ezekszerint nem így van.
Én nem lakok itt rég óta és nem is hiszem hogy sokáig maradok, így az ismerkedéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom.. de akkor kijelenthetjük h azért is a szomszéd falvakba/városokba kell járni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!