Tudtál róla, hogy Békés város nem azonos Békéscsabával?
Figyelt kérdés
A kérdésem komoly, és természetesen NEM Békés megyeiek válaszát várom.2012. szept. 28. 08:25
1/9 anonim válasza:
Persze, de ez miért különleges dolog?
Több ilyen is van az országban, pl Tata és Tatabánya.
2/9 Antimod válasza:
Talán 9 éves koromban még nem, azóta világos, mint a Nap.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak, mert én felnőtt emberekkel találkozom néha, akik nem tudják, hogy ez két külön település. Azt hiszik, hogy Békés úgy része Békéscsabának, mint Buda Budapestnek vagy Endrőd Gyomaendrődnek.
2012. szept. 28. 08:44
4/9 anonim válasza:
Persze, tudtam.
És azt tudod, hogy Balaton község jó 250km-re van a Balatontól? És hogy Pilis városának semmi köze a Pilis-hegységhez? Naszály nevű település is elég messze van a Naszály-hegytől.
7/9 A kérdező kommentje:
Naszály-hegy létezéséről sem tudtam, de a Balaton és Balaton közötti különbséget régóta ismertem. :)
Ez olyan, mint hogy Washington nem Washington államban van, sőt attól szinte a lehető legtávolabb. :)
2012. szept. 28. 10:51
8/9 anonim válasza:
sőt, Washington van UK-ben is, egy kisváros. na meg New York is, mindkettő Tyne and Wear megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!