A TURKÁLÓBAN nem engedte meg a tulaj, hogy használjam a WC-t. Szerintetek?
Nálunk sincs nyilvános WC. Még a gyógyszertárban sem engedik be a betegeket.
Mehetsz pl. a Tescoba, vagy valamelyik vendéglátó helyiségbe. Igaz, ott illik valamit fogyasztani is.
Sokszor még ott se engednek be, ahol van a vendégeknek csak ha fogyasztasz, sőt volt olyan ,hogy be se akart eddig engedni pedig mondtam, hogy fogok én fogyasztani majd utána. De én nyertem, és az nagydolog volt ellentmondást nem tűrően mentem be mondván, adjon egy csapolt sört és hozzák utánam. :) Meg ugye választhat vagy beenged vagy ott a kocsma közepén sz*rom össze magam.
A tulaj amúgy ha a saját vécéje ezt megteheti, az ő döntése. Esetleg elveszít vele egy vevőt mert soha többet nem mész oda, de van ,akinek nem számít. Én biztosan megengedtem volna, az elégedett ügyfél fontos, belőlük él egy vállalkozás, egy pisilés költsége elenyésző az pár liter víz, amivel lehúzzam aga után, de ha később is visszajön vásárolni az jó és többszörösen megtérül ez a "befektetés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!