Profi rajzos? Szerintetek?
Autókat kezdtem el rajzolgatni lassan már 1 éve.De csak úgy,h oda raktam a géphez és átmásoltam.
Már bele szeretnék kezdeni a "saját kezemmel" ,h én rajzolom le a kocsit,de ahogy elgondolom soha nem úgy fog kinézni..:| mint minden rajznak vannak "alap kezdései" ,h először csak megrajzolod ezt meg ezt,utána a részletet..
tudnátok segíteni?
rajztanárhoz ezért nem akarok járni!!!!Nem rajzolok húú de nagyon szépen amúgy sem,de én most fejleszteni szeretném.Tudnátok linkelni,vagy másolni,vagy segíteni abban,h hogy tudnám ezt fejleszteni? H egy autót letudjak tényleg úgy rajzolni ahogy a képen van?:(
:) előre köszi a (normális) válaszokat!:)
Csak gyakorlás kérdése az egész.
A legprofibb autó designerek is csak sok gyakorlással tudnak úgy rajzolni, hiszen ők eleinte bénáztak.
Azt nem tudom, hogy hogy kell autot rajzolni, de ha baglyot akarsz, akkor itt van hozza egy internetes segitseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!