Szerintetek már a 12 éves lányok-fiúk minek játtszák az agyukat?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 09:40
1/4 anonim válasza:
Gondolom,mert felnőttnek érzik magukat,azért mert magukra pakolnak sminket(most lányokról van szó és ahogy olvasom itt a kérdéseket tényleg,így van).A másik szerintem a tévé miatt van,köztük is inkább a disney csatorna miatt,pár kölyök elkezdi őket utánozni(fiúk és lányok is)és kijelentik,hogy ez a menő és fertőzik a többi agyát és azt hiszik felnőttesebbek lesznek,attól,hogy utánozzák őket
2/4 anonim válasza:
na,na én nem vagyok ilyen
nem játszom az agyam és a fiúk közelébe sem megyek
a smink na neee az a legrosszabb meg sosem volt "rajtam"
mondjuk nem is akarom de van pár barátnőm aki igen és elvileg jár az osztályunkból egy fiúval
11 évesen!!!!!!!!!!!egy évvel fiatalabb nálam
Bocsánat ezért a kis kirohanásért.
Bn valószinüleg azért ilyen mert látja a felsőbb éveseket.
3/4 anonim válasza:
Azért mert mebg akarják mutatni hogy ők is emberek és azért mert foiatalok nem kell őket le nézni!
4/4 anonim válasza:
Szerelmes vagyok beléd.
Nagyon nagyon szeretlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!