Mi ennek a parfümnek a neve?
Figyelt kérdés
Budapesten az utcán fiatalok, elegáns ruhába odamennek az emberekhez azzal a szöveggel. Hogy tudsz-e Párizsban három nevezetességet. Igen, jót mondtál. Most a tiéd ingyen ez a parfüm, majd a legvégén akciósan öt ezer forintét akarja akarja az emberekre rásózni. Plusz elmondja, hogy a Tv2, illetve Rtl reklámjaiban hirdetik a parfümöt, és Párizsban már befutott...2012. okt. 11. 19:11
1/3 anonim válasza:
Ez egy átcseszés, minket is elkaptak már ezzel a barátommal egy Tescoban. RTL? Érdekes, nekünk azt mondták, hogy ez a TV2 parfümje, és hamarosan megjelenik, stbstb... Kamu az egész, ne dőlj be neki:) És ami a legfontosabb: ne vedd meg :D
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kamu csak kíváncsi vagyok a parfüm "márkájára".
2012. okt. 12. 13:05
3/3 anonim válasza:
1. vagyok:D
Na, arra én is. Noname valószínűleg, ráfirkantottak valamit maximum, azt jó napot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!