Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ennek a parfümnek a neve?...

Mi ennek a parfümnek a neve? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A douglasban láttam és ott volt a Pink sugar nevű parfüm mellett hasonló dobozban volt csak szivecskék voltak rajta és ez ilyen "süti illatú" volt mi lehet a neve?
2012. márc. 19. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Star nature :)

nekem rágó illatúba van:) amúgy inkább testpermet mint parfüm én fürdés után szoktam befújni magam vele nagyon fincsii:)

2012. márc. 19. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te a Chocolovers parfümre gondolsz, szintén Aquolina, bár meglepő, ha tényleg azt láttad, egy ideje már nem gyártják.
2012. márc. 20. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:

hmm tényleg ezis ilyen:)

[link]

én erre gondoltam pedig.

Kérdező: Melyikre gondoltál?

[link]

ez a chocolovers

2012. márc. 20. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Én a Chocolovers parfümre gondoltom köszönöm szépen a segitséget :) És már nem is lehet ilyet kapni sehol? :O
2012. márc. 24. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
niylván, ha láttad a douglasban, akkor ott lehet kapni. ;)
2012. márc. 25. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha visszamentél megvenni, légyszi írd meg, h mennyi volt(és hogy hány ml), mert én elég drágán tudtam csak beszerezni netről, és kíváncsi vok. Előre is köszi!
2012. márc. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!