Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vatera! Fontos! Megnyertem...

Vatera! Fontos! Megnyertem egy licitet, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ha megnyertem egy licitet, kaptam már róla értesítést is e-mail címre. Akkor , hogy folytatódik tovább a vásárlás? Mert mikor leütök egy terméket, akkor ott ki kell választani a postázás módját, és itt még ilyen értesítést nem kaptam. Hol található ez? Vagy hogyan kell folytatni a vásárlást?

#vatera #licit #megnyert aukció
2012. okt. 10. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Most szépen az eladó emailcímére írd meg hogy megnyerted a licitet és szeretnéd utalni a pénzt adja meg a bankszámlaszámát..
2012. okt. 10. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A postázás módja le szokott írva lenni a hirdetésben is. De megkapod az eladó elérhetőségét és neked meg kell beszélni vele hogy mi módon bonyolítsátok le a tranzakciót.Nem tudod mit jelöltél be?
2012. okt. 10. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
épp ez az, hogy nem jelöltem be sehol,mert nem volt ilyen lehetőség.megkaptam a bankszámlaszámot, és majd írok neki, hogy postázva melyikkel kérem, mert ebből úgy is csak egy opció van feltüntetve. szóval szerintem így a legegyszerűbb. csak azt hittem, van ennek valami megadott menete, hogy ki kell választani stb. nem gondoltam volna, hogy levélen keresztül kell megbeszélni
2012. okt. 10. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Legtöbb eladótól kapsz egy emailt, amit mindenki megkap aki náluk vásárolt, kb ilyet "Üdvözöllek, itt és itt veheted át a terméket, ha postázva kéred akkor meg utalj ide a termék árát és a feltüntetett postaköltséget, majd írj egy emailt, 3 napra rá postázom".

Ha ez nem történt meg akkor írj oda egy emailt, és válaszban elmondják a teendőket.

2012. okt. 11. 08:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,valahogy én is így gondoltam, csak biztosra akartam menni.még egyszer köszi
2012. okt. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!